ji

 

Nieuwbouw

Geïnteresseerd in nieuwbouw? Bouwbedrijf Nanterre realiseert uw nieuwbouwproject!

 

Heeft u weleens nagedacht over nieuwbouw of zelfbouw? Nanterre heeft uitgebreide ervaring op dit gebied. Wij kunnen u geheel begeleiden vanaf het eerste idee en de ontwerpfase tot de uiteindelijke realisatie en oplevering. Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om uw eigen nieuwbouwproject te starten, ook in Amsterdam en omstreken.

 

Liever zelfbouw?

Bent u geïnteresseerd in een zelfbouwproject, maar is het iets te ingewikkeld om echt alles zelf te organiseren? Nanterre kan u assisteren bij de realisatie van uw zelfbouwproject en de meest lastige aspecten op zich nemen.

Waarom nieuwbouw met Nanterre?

Als bouwbedrijf heeft Nanterre al meerdere nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Of u nu geïnteresseerd bent in een innovatief en uitdagend nieuwbouwproject of een relatief standaard nieuwbouwhuis: Nanterre heeft de kennis en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken.

  • Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Planmatig werken
  • Oog voor detail
  • Hoogwaardige afwerking

Nieuwbouw met Nanterre betekent het in huis halen van specialisten in ieder vakgebied en de realisatie van een prachtig nieuwbouwproject! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de nieuwbouwprojecten die wij hebben uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Selectie van onze nieuwbouwprojecten

Portfolio

 

 

Volg Nanterre op social media

 

 

———————————–