ji

Verbouwen

Uw huis laten verbouwen? Nanterre helpt u graag!

 

Het verbouwen van een huis, appartement, verdieping of ruimte is een grote onderneming. Hoogst waarschijnlijk zult u dit slechts een aantal keer in uw leven meemaken. Hierdoor is het ontzettend lastig om alles goed te coördineren, plannen en de kosten in kaart te brengen. Juist daar ligt de kracht van Nanterre. Wij brengen de beste mensen bij elkaar en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en binnen budget blijft.

 

Nanterre staat voor zorgeloos verbouwen

Een zorgeloze verbouwing creëer je niet zomaar. Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen hebben wij onze eigen werkwijze kunnen ontwikkelen en perfectioneren. Bij de start van de verbouwing krijgt u één contactpersoon vanuit Nanterre toegewezen. Hij zal vanaf het begin tot het eind van de verbouwing alles met u afstemmen. Gedurende de verbouwing staat hij paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Uw contactpersoon is onder andere verantwoordelijk voor:

  • Afstemming
  • Regelmatig contact
  • De planning van de verbouwing
  • Coordinatie van het gehele proces
  • In de gaten houden van het budget

Met Nanterre wordt uw huis verbouwd door de beste specialisten in hun vakgebied! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de verbouwingen die wij hebben uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

 

 

Selectie van onze verbouwingen

 

Portfolio

 

 

Volg Nanterre op social media

 

 

———————————–